Studio Netting lager fine nettsider og blogger som virker – både for deg og kundene dine. Å lage gode nettsider er et håndverk som ikke kan erstattes av verktøy. Håndlaget er best! Vi tar utgangspunkt i dine behov og ressurser, og lager en løsning som passer for din bedrift eller organisasjon. Vi har valgt WordPress som vår foretrukne plattform.

Vi hjelper deg gjerne hele utviklingsprosessen fra konseptutvikling, design av visuell profil, interaksjonsdesign, installering, programmering og integrering mot sosiale medier.

Nettside

En nettside er utstillingsvinduet ditt. Hvordan oppfattes du og ditt firma? Vi håndlager rimelige, brukervennlige og vakre nettsider som kan bygges videre på. Med et nettsted fra oss er du godt rustet for å lykkes på nett!

Grafisk design

Design utgjør ofte den lille forskjellen som avgjør om kunden kjøper eller ei. Vi kan hjelpe dere med utvikling av visuell profil, logo-design, trykksaker og webdesign.

Blogg

Vi kan bloggformatet. Vi har lang erfaring både med oppsett og drift av ulike typer blogger. Ta en prat med oss om blogg og dine behov.

Nettbutikk

Vi leverer nettsted eller blogg med sømløst integrert nettbutikk. Administrer innhold, produkter og bestillinger i WordPress. Butikkløsningen er brukervennlig – enkel shopping med handlekurv uten å måtte logge inn.

Interaksjonsdesign

Vi brenner for å lage gode brukeropplevelser. Trenger du å vite hvor skoen trykker på eksisterende nettsted, eller skal du lage noe helt nytt? Vi kan hjelpe deg.