Til innholdet

Arkiv

Den siste reisen

Den siste reisen er et personlig begravelsesbyrå som tilbyr deg å skreddersy din egen begravelse, og du kan blant annet å lage diamanter av asken til den avdøde. Daglig leder Pia Cyrén sier at folk er så forskjellige, det synes vi begravelsen kan være også. Vi har laget en responsive nettside med WordPress. Siden har  Les hele innlegget »

Just Fashion

Just Fashion er en nettbasert motebutikk. Nettbutikken har fokus på etisk produksjon og selger produkter fra ulike designere via drop-shipping.

Kommuner som stiller opp

LO kontaktet oss for å lage et konsept i forbindelse med kommunevalget i 2015. Vi har jobbet sammen med LO og deres 24 fagforbund for å lage en digital kampanje frem mot valget den 14. september. Det er en utfordring at færre stemmer ved kommunevalg enn ved stortingsvalg. LO ønsker med denne kampanjen å vise  Les hele innlegget »

Anleggsmaskinen

Anleggsmaskinen er det eldste fagtidsskriftet i maskinentreprenørbransjen og utgis av Maskinentreprenørenes Forbund. I 2015 syntes Maskinentreprenørenes Forbund at det var på tide å å få magasinet på nett. Vi har jobbet sammen med Anleggsmaskinen for å kartlegge brukere, brukernes behov og målsetninger for nettsider. Magasinet leses mest ute på anleggene, og vi forventer mest bruk av  Les hele innlegget »

KVIK Skøyen

  Utvikling av blogg for KVIKs butikk på Skøyen i Oslo. KVIK er et franchise-konsept, og hver butikk er litt forskjellig. KVIK Skøyen ønsket seg en blogg for å for å vise frem deres egenart, produkter og en enkel bestilling av tegnetimer. Vi har bistått med et design som ivaretar KVIKs designprofil, men allikevel får  Les hele innlegget »

Bymiljøetaten

Vi har rammeavtale med Bymiljøetaten i Oslo, hvor vi bistår dem med alt fra videreutvikling av nettside og grafisk design. Vi har blant annet hjulpet dem med: Forbedring av design og videreutvikling av nettside Utvikling av WordPress-plugin for slideshow med avspilling av video Design av plakater og boards Utforming av infografikk Rapporter Oppsett, trykk og utsendelse  Les hele innlegget »

Iavik

Inger Anne Vik jobber som kommnikasjonsrådgiver innen kultur og reiseliv. Hun trengte en visuell profil som kunne representere henne og en blogg for formidling og kunnskapsdeling. Vi har hjulpet henne med logo, visuell verktøykasse, visittkort og utviklet en blogg på WordPress-plattform. Kunde: Iavik – Inger Anne Vik Nettside: www.iavik.no