Til innholdet

Arkiv

Just Fashion

Just Fashion er en nettbasert motebutikk. Nettbutikken har fokus på etisk produksjon og selger produkter fra ulike designere via drop-shipping.

DIB Kunnskap

DIB Kunnskap er et digitalt verktøy og oppslagverk for økonomi og selskapsrett. Det er et fagsystem for regnsskapsførere, regnskapsmedarbeider, regnskapssjefer og CFOer. Mye av innholdet er svært teksttungt med lange artikler med mange henvisninger. Vi har bistått DIB med rådgving på typografi for å gjøre innholdet mer tilgjengelig og systemet mer brukervennlig. Vi laget en prototyp for  Les hele innlegget »

Gunvor Illustration Shop

Gunvor har butikk på Bryggen i Bergen hvor hun selger illustrasjoner av monster, champagne-piker, skumle fisk og nerder. Hun trengte en nettbutikk hvor hun kunne selge illustrasjoner til kunder og turister som har vært innom butikken hennes eller som kjenner bøkene hennes. Vi har hjulpet Gunvor med å lage en responsive nettbutikk med WordPress og  Les hele innlegget »

KVIK Skøyen

  Utvikling av blogg for KVIKs butikk på Skøyen i Oslo. KVIK er et franchise-konsept, og hver butikk er litt forskjellig. KVIK Skøyen ønsket seg en blogg for å for å vise frem deres egenart, produkter og en enkel bestilling av tegnetimer. Vi har bistått med et design som ivaretar KVIKs designprofil, men allikevel får  Les hele innlegget »

Bymiljøetaten

Vi har rammeavtale med Bymiljøetaten i Oslo, hvor vi bistår dem med alt fra videreutvikling av nettside og grafisk design. Vi har blant annet hjulpet dem med: Forbedring av design og videreutvikling av nettside Utvikling av WordPress-plugin for slideshow med avspilling av video Design av plakater og boards Utforming av infografikk Rapporter Oppsett, trykk og utsendelse  Les hele innlegget »

RT-senteret

Vi har laget en responsive nettside i WordPress for RT-senteret som femhever sakene RT-senter kan bistå med, samt et enkelt logo-design.

Forsvar arbeidsmiljøloven

Konseptutvikling og implementering av kampanjen “Mitt arbeidsliv – Forsvar arbeidsmiljøloven” på vegne av LO, YS og Unio. Kampanjen er arbeidstakerorganisasjonenes felles iniativ mot regjeringens forslag til endring av arbeidsmiljøloven. Målet med kampanjen var å skape engasjement rundt lovendringene.