Til innholdet

Arkiv

Den siste reisen

Den siste reisen er et personlig begravelsesbyrå som tilbyr deg å skreddersy din egen begravelse, og du kan blant annet å lage diamanter av asken til den avdøde. Daglig leder Pia Cyrén sier at folk er så forskjellige, det synes vi begravelsen kan være også. Vi har laget en responsive nettside med WordPress. Siden har  Les hele innlegget »

Just Fashion

Just Fashion er en nettbasert motebutikk. Nettbutikken har fokus på etisk produksjon og selger produkter fra ulike designere via drop-shipping.

Kaisa Hundefôr

Responsive one-pager for Kaisa Hundefôr. Siden er laget i WordPress med skreddersydde felter for innhold og egen Custom Post Type for bildekarusell. Designet er laget av Dalsgren Design. Kunde: Kaisa Hundefôr Nettside: kaisa-hundefor.no

Kommuner som stiller opp

LO kontaktet oss for å lage et konsept i forbindelse med kommunevalget i 2015. Vi har jobbet sammen med LO og deres 24 fagforbund for å lage en digital kampanje frem mot valget den 14. september. Det er en utfordring at færre stemmer ved kommunevalg enn ved stortingsvalg. LO ønsker med denne kampanjen å vise  Les hele innlegget »

Anleggsmaskinen

Anleggsmaskinen er det eldste fagtidsskriftet i maskinentreprenørbransjen og utgis av Maskinentreprenørenes Forbund. I 2015 syntes Maskinentreprenørenes Forbund at det var på tide å å få magasinet på nett. Vi har jobbet sammen med Anleggsmaskinen for å kartlegge brukere, brukernes behov og målsetninger for nettsider. Magasinet leses mest ute på anleggene, og vi forventer mest bruk av  Les hele innlegget »

Gunvor Illustration Shop

Gunvor har butikk på Bryggen i Bergen hvor hun selger illustrasjoner av monster, champagne-piker, skumle fisk og nerder. Hun trengte en nettbutikk hvor hun kunne selge illustrasjoner til kunder og turister som har vært innom butikken hennes eller som kjenner bøkene hennes. Vi har hjulpet Gunvor med å lage en responsive nettbutikk med WordPress og  Les hele innlegget »

KVIK Skøyen

  Utvikling av blogg for KVIKs butikk på Skøyen i Oslo. KVIK er et franchise-konsept, og hver butikk er litt forskjellig. KVIK Skøyen ønsket seg en blogg for å for å vise frem deres egenart, produkter og en enkel bestilling av tegnetimer. Vi har bistått med et design som ivaretar KVIKs designprofil, men allikevel får  Les hele innlegget »