Til innholdet

Arkiv

Just Fashion

Just Fashion er en nettbasert motebutikk. Nettbutikken har fokus på etisk produksjon og selger produkter fra ulike designere via drop-shipping.

Gunvor Illustration Shop

Gunvor har butikk på Bryggen i Bergen hvor hun selger illustrasjoner av monster, champagne-piker, skumle fisk og nerder. Hun trengte en nettbutikk hvor hun kunne selge illustrasjoner til kunder og turister som har vært innom butikken hennes eller som kjenner bøkene hennes. Vi har hjulpet Gunvor med å lage en responsive nettbutikk med WordPress og  Les hele innlegget »

IKT-Norge

Ny skreddersydd nettside for IKT-næringens bransjeorganisasjon. Nettsiden har blitt designet og implementert i flere faser med fokus på kontinuerlig forbedring.  Første del av prosjektet omfattet design og utvikling av ny nettside med eget WordPress-theme, funksjonell og teknisk rådgiving og oppsett av relevante plugins. Etter lansering ble nettsiden utvidet med nettbutikk. Den andre del av prosjektet bestod  Les hele innlegget »

Verket Interiør

Vi har bistått Verket Interiør med teknise oppsett, implementering av nettbutikken, betalingsløsning, tilleggsmoduler og designtilpasninger.