Til innholdet

Arkiv

Den siste reisen

Den siste reisen er et personlig begravelsesbyrå som tilbyr deg å skreddersy din egen begravelse, og du kan blant annet å lage diamanter av asken til den avdøde. Daglig leder Pia Cyrén sier at folk er så forskjellige, det synes vi begravelsen kan være også. Vi har laget en responsive nettside med WordPress. Siden har  Les hele innlegget »

Vannet i byen

Briefen var lag en infografikk som viser vannets vei gjennom byen og hva vi som innbyggere kan gjøre for å bevare vannet. Alt vi gjør i dagliglivet, fra å vaske opp til å kjøre bil påvirker vannkvaliteten og rørsystemene i byen. Hvordan kan du og jeg bidra? Oppdraget er utført sammen med illustratør Renate Thor.  Les hele innlegget »

Kommuner som stiller opp

LO kontaktet oss for å lage et konsept i forbindelse med kommunevalget i 2015. Vi har jobbet sammen med LO og deres 24 fagforbund for å lage en digital kampanje frem mot valget den 14. september. Det er en utfordring at færre stemmer ved kommunevalg enn ved stortingsvalg. LO ønsker med denne kampanjen å vise  Les hele innlegget »

Bymiljøetaten

Vi har rammeavtale med Bymiljøetaten i Oslo, hvor vi bistår dem med alt fra videreutvikling av nettside og grafisk design. Vi har blant annet hjulpet dem med: Forbedring av design og videreutvikling av nettside Utvikling av WordPress-plugin for slideshow med avspilling av video Design av plakater og boards Utforming av infografikk Rapporter Oppsett, trykk og utsendelse  Les hele innlegget »

Forsvar arbeidsmiljøloven

Konseptutvikling og implementering av kampanjen “Mitt arbeidsliv – Forsvar arbeidsmiljøloven” på vegne av LO, YS og Unio. Kampanjen er arbeidstakerorganisasjonenes felles iniativ mot regjeringens forslag til endring av arbeidsmiljøloven. Målet med kampanjen var å skape engasjement rundt lovendringene.

Invitasjon

Invitasjon til feiring av vårt eget 3-års jubileum og nye fine lokaler.

Ray Ban Wayfarer

Illustrasjon laget av Marte. En del av serien vår “Mandagsillustrasjoner”.