Til innholdet

Arkiv

Den siste reisen

Den siste reisen er et personlig begravelsesbyrå som tilbyr deg å skreddersy din egen begravelse, og du kan blant annet å lage diamanter av asken til den avdøde. Daglig leder Pia Cyrén sier at folk er så forskjellige, det synes vi begravelsen kan være også. Vi har laget en responsive nettside med WordPress. Siden har  Les hele innlegget »

KVIK Skøyen

  Utvikling av blogg for KVIKs butikk på Skøyen i Oslo. KVIK er et franchise-konsept, og hver butikk er litt forskjellig. KVIK Skøyen ønsket seg en blogg for å for å vise frem deres egenart, produkter og en enkel bestilling av tegnetimer. Vi har bistått med et design som ivaretar KVIKs designprofil, men allikevel får  Les hele innlegget »

Iavik

Inger Anne Vik jobber som kommnikasjonsrådgiver innen kultur og reiseliv. Hun trengte en visuell profil som kunne representere henne og en blogg for formidling og kunnskapsdeling. Vi har hjulpet henne med logo, visuell verktøykasse, visittkort og utviklet en blogg på WordPress-plattform. Kunde: Iavik – Inger Anne Vik Nettside: www.iavik.no    

Blogger for Berg-Hansen

Brief: Redesign av to blogger for reisebyrået Berg-Hansen. De gamle bloggene var ikke mobiltilpasset, og designet stod ikke i stil med merkevaren. Bloggene som fikk en oppfriskning var På tur med Berg-Hansen, en inspirasjonsblogg for ferie og fritidsreiser og Reisehverdagen med nyheter for jobbreisende. På inspirasjonsbloggen var det viktig å vise mangfold og bilder til inspirasjon, så vi valgte  Les hele innlegget »

Lavprisfly.no

Brief: Designe og utvikle en blogg som står til søketjenesten lavprisfly.no Rent og enkel blogg med fokus på bilder og praktiske tips for reisende. Viktig at bloggen fungerer godt på mobil siden søketjenesten er primært laget for mobil. På grunn av prosjektets rammebetingelser tok vi utgangspunkt i et eksisterende theme for WordPress, og tilpasset dette i henhold til lavprisfly.no sin designprofil.  Les hele innlegget »

Drammensbiblioteket

Ny respsonsiv nettside for Drammensbiblioteket i WordPress. I forkant av designprosessen kjørte vi en brukeranalyse på eksisterende nettsted og analyserte statistikk som forelå. Vi holdt workshops sammen med Drammensbiblioteket for å definere brukeroppgaver og målgruppe, og utforme designet som vi senere implementerte. Siden har flere skreddersydde moduler, blant annet har vi utviklet en videoslider, arrangementkalender og  Les hele innlegget »

Mat på bordet

Design og implementasjon av ny nettside for bloggen Mat på bordet. Vi har flyttet alt innhold fra hennes gamle blogg på Blogger til en egen WordPress installasjon. Kunde: Bloggeren Ina Johnsen Nettside: www.matpaabordet.no