Studio Netting er et kreativ byrå som lager inspirerende og funksjonelle nettsider med Wordpress som plattform. Vi mener at nettsider skal være både vakre og brukervennlige, og har en urokkelig tro på dialog med brukerne.  Det er faktisk mulig å lage gode og tilpassede nettsider også for en rimelig penge. Med brukeren i sentrum har du lagt grunnlaget  for å lykkes på nett!

Kristin Kokkersvold

Kristin KokkersvoldKristin er interaksjonsdesigner. Hun tar tak i konsepter og blinker ut visuelle forslag basert på brukervennlighet og estetikk som gjør både kunder og deres brukere lykkelige. Hun utvikler alltid etter beste praksis for tilgjengelighet og kode. Kristins løsninger lever lenge og kan bygges på, uten å måtte starte på scratch.

Kristin kan farger og design, og inspirerer andre med eksempler fra mote, kulturliv, kunst, foto, musikk og tekniske dubbeditter. Hun elsker WordPress, shopping, dataspill og sterk kaffe. Kristins hode jobber for fullt hele døgnet, så hun står gjerne opp midt på natta for å skisse opp en idé som tikket inn mer eller mindre av seg selv.

Nøkkelord:

Brukeropplevelse, grafisk design, WordPress og front end-utvikling.

Kristin på nett:

CV på LinkedIn
@kekkakokkers på Twitter
Kristins blogg

Marte Johansen

Marte JohansenMarte kom til Studio Netting mens hun gikk siste året på Broby Grafiska. Hun trengte praksisplass, og ville lære mer om WordPress. Nå er Marte ferdig på skolen og jobber hos oss med utvikling av nettsteder.

Marte kan mye om grafisk design og layout, men trives best med HTML og CSS. I det siste har hun fordypet seg i årets buzzord; Responsive Design. Hun liker å pusle med tegnebrettet sitt, og  er daglig innom Etsy for inspirasjon og shopping. Marte deler Kristins interesse for fine (og dyre) vesker, lommebøker og annet eksklusivt tilbehør. Marte er best i Singstar og imponerte i Tekken til tross for at det etter sigende var ti år siden sist. Og helt til slutt: Hun simpelthen elsker The Strokes!

Nøkkelord:

Front end-utvikling, WordPress, Illustrator og Photoshop.

Marte på nett:

CV på LinkedIn
Marte i praksis

Ida Kokkersvold

Ida KokkersvoldIda er sivilingeniør data og grafisk designer fra Westerdahls. Hos Studio Netting jobber grafisk designer og front-end utvikler. Ida har bakgrunn som utvikler og prosjektleder fra store konsulentselskap, som Bekk og Capgemini.

Ida er opptatt av design i bred forstand. Kombinert med teknisk kompetanse og lang erfaring fra it-prosjekter passer hun perfekt inn i Studio Netting. Ida er som de andre jentene glad i mote og klær, og har full oversikt over gode nettbutikker og hvor man kan gjøre de beste kuppene.

 

Nøkkelord:

Kreativ, prosjektleder, utvikler, WordPress, design.

Ida på nett:

CV på LinkedIn

Frilansere

Vi har tilknyttet oss et nettverk av faste frilansere som vi bruker når vi har mye å gjøre eller vi ikke har kompetansen internt.

Vi har tilgang på dyktige folk oss innen følgende områder:

  • WordPress
  • Front-end utvikling
  • Webdesign
  • Grafisk design, visuell profil og trykksaker
  • Fotografi
  • Tekstforfatter med kompetanse på web
  • Sosiale medier